Συνδεθείτε στο κέντρο

Επιλέξτε ένα σαλόνι

 • Cyprus85, GEORGIOU A, GROUND FLOUR, SHOP 2 4048, POTAMOS GERMASOGEIAS Limassol, Cyprus 4048
  +357 97 653875
 • Cyprus 85, GEORGIOU A, GROUND FLOUR, SHOP 2 4048, POTAMOS GERMASOGEIAS Limassol, Cyprus 4048
  +357 97 653875

Αναζωογόνησημελέιζερ (λείανση)

Αναζωογόνησημελέιζερ (λείανση)

Η μη χειρουργική αναζωογόνηση του δέρματος είναι το πιο απαιτητικό σύγχρονο και αρκετά ανταγωνιστικό τμήμα της αισθητικής ιατρικής, μερικώς ικανό να αντικαταστήσει ακόμα και την πλαστική χειρουργική. Η έννοια της "αναζωογόνησης" περιλαμβάνει δραστηριότητες που στοχεύουν στη βελτίωση της αισθητικής εμφάνισης

Μέχρι σήμερα, η πιο δημοφιλής διαδικασία ήταν η αναζωογόνηση με λέιζερ. Το σλόγκαν "αναζωογόνηση με λέιζερ" από μόνο του περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές μεθοδολογικές προσεγγίσεις. Όσον αφορά την επίδραση στην επιδερμίδα, μπορεί να χωριστεί σε αφαιρετικό και μη αφαιρετικό, στερεό και κλασματικό.

Εάν η εφαρμοζόμενη ακτινοβολία λέιζερ βλάπτει την επιδερμίδα, αυτή η τεχνική είναι αφαιρετική. Εάν μια ειδική τεχνική συσκευή χρησιμοποιείται για να διαχωρίσει μια συνεχή δέσμη λέιζερ σε τμήματα (κλάσματα), αυτή η επίδραση ονομάζεται κλασματική. Κατά συνέπεια, η τεχνολογία μπορεί να είναι: μη αφαιρετική κλασματική, αφαιρετική κλασματική, αφαιρετική στερεή (λείανση, αποφλοίωση) και μη αφαιρετική συνεχής

Αναζωογόνηση του δέρματος με κλασματικό λέιζερ

Στην περίπτωση αναζωογόνησης του δέρματος του προσώπου με κλασματικό λέιζερ, η δέσμη λέιζερ αφαιρεί μόνο τα τμήματα του δέρματος (στήλες) χωρίς να επηρεάζει τους περιβάλλοντες ιστούς. Αυτό επιτρέπει την επίτευξη βαθύτερης έκθεσης στο λέιζερ και την επίτευξη της μέγιστης επίδρασης της αναδιαμόρφωσης του κολλαγόνου σε κατεστραμμένα και υγιή κύτταρα.

Η παρουσία παρακείμενων περιοχών που δεν επηρεάζονται από τη δέσμη, επιτρέπει στο δέρμα να ανακάμψει γρήγορα μετά τη συνεδρία, γεγονός που καθιστά την διαδικασία κλασματικής αναζωογόνησης του δέρματος την ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη. Όταν το κλασματικό λέιζερ είναι αναζωογονημένο, η περίοδος αποκατάστασης μειώνεται σημαντικά.

 

 

Η κλασματική ανάπλαση με λέιζερ μπορεί να είναι έντονα αποτελεσματική (απομάκρυνση παλιών ουλών, κολλοειδώνουλών, ορατώ ραγάδων, βαθιών ρυτίδων, στραβισμένων ρινικών ρυτίδων και "ποδιών της χήνας" ) και επιφανειακή (εξάλειψη των γραμμών του προσώπου, της χρώσης και αφαίρεση του κουρασμένου δέρματος).

10 ημέρες μετά την 1η θεραπεία

Η ανάπλαση με λέιζερ στο " Lady Estetik"είναι:

 • Υψηλής απόδοσης.λέιζερHarmonyXLPRO (AlmaLasers, Ισραήλ). Το αποτέλεσμα της δράσης της μονάδας iPixel Er:YAG 2940nm είναι ορατό μετά την πρώτη θεραπεία.
 • Ποιοτικό. Το λέιζερ Harmony XL PRO είναι πιστοποιημένο από το FDA, το οποίο επιβεβαιώνει την αποτελεσματικότητα της χρήσης του στη θεραπεία.
 • Εγγεγραμμένη στην Ουκρανία.
 • Μια μικρή περίοδο αποκατάστασης. Η ερυθρότητα και το πρήξιμο στην περιοχή που επηρεάζεται από το λέιζερ είναι μόνο 2-4 ημέρες.
 • Ταχύτητα και άνεση. Η διαδικασία περνάει γρήγορα και πριν από την έναρξη δεν απαιτούνται ειδικές προετοιμασίες.
 • Δωρεάν διαβούλευση ενός ιατρικού κοσμετολόγου που επιλέγει ένα ατομικό πρόγραμμα θεραπείας.

Lady Estetik - αποτρίχωση με λέιζερ και κοσμετολογία για την υγεία και την ομορφιά σας!

All rights reserved © 2017 ladyestetik.com.cy

Πάρτε έκπτωση