Συνδεθείτε στο κέντρο

Επιλέξτε ένα σαλόνι

  • Cyprus85, GEORGIOU A, GROUND FLOUR, SHOP 2 4048, POTAMOS GERMASOGEIAS Limassol, Cyprus 4048
    +357 97 653875
  • Cyprus 85, GEORGIOU A, GROUND FLOUR, SHOP 2 4048, POTAMOS GERMASOGEIAS Limassol, Cyprus 4048
    +357 97 653875

ClearSkin - Θεραπεία με λέιζερ ενεργούς ΑΚΜΗΣ και ΒΑΡΕΙΑΣ ΑΚΜΗΣ

ClearSkin - Θεραπεία με λέιζερ ενεργούς ΑΚΜΗΣ και ΒΑΡΕΙΑΣ ΑΚΜΗΣ

Το ClearSkin είναι η πρώτη τεχνολογία και η μόνη σήμερα στην Ουκρανία που συνδυάζει μη-αφαιρετικό λέιζερ Er :Glass1540 nm με ταυτόχρονη ψύξη επαφής και δημιουργία κενού για γρήγορη και αποτελεσματική θεραπεία της κοινής ακμής.

Αρκεί να κάνετε μόνο μια συνεδρία για να μειώσετε σημαντικά τη φλεγμονή, να επιπεδοποιήσετε το δέρμα και να αποκαταστήσετε μια υγιή εμφάνιση.

Η όλη η διαδικασία είναι απολύτως ανώδυνη και δεν προκαλεί δυσάρεστες αισθήσεις.

Εγγυημένο αποτέλεσμα, απουσία τραυματισμού, διατήρηση της κοινωνικής δραστηριότητας.

Η κλινική μας χρησιμοποιεί ένα ριζικά νέο σύνθετο πρόγραμμα για τη θεραπεία της ακμής, με βάση τη συνδυασμένη χρήση της θεραπείας με λέιζερ Er:Glass 1540 nm και φωτοθεραπείας ακμής στη πολυλειτουργική πλατφόρμα HarmonyXLPRO (AlmaLasers,Ισραήλ).

Το πρόγραμμα αυτό παρέχει μια κλινική θεραπεία για ελαφρές, μεσαίες και μεσαίες βαρειές μορφές ακμής σε αρκετές συνεδρίες. Είμαστε σίγουροι ότι σήμερα είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος για τη θεραπεία της ακμής, δίνοντας πραγματικά αποτελέσματα στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Τι προσφέρουμε;

Σας προσφέρουμε ευκαιρίες που δεν είναι ακόμα διαθέσιμες στην Ουκρανία:

• Θεραπεία που επηρεάζει άμεσα όλα τα συστατικά στοιχεία της παθογένεσης ("αιτίες") της ακμής, συμπεριλαμβανομένης της υπερβολικής έκκρισης των σμηγματογόνων αδένων και των προπιονικών βακτηρίων της ακμής

• Θεραπεία σχεδόν όλων των μορφών ακμής, συμπεριλαμβανομένης της φλυκταινώδουςς, της μεσαίας-βαριάς και σοβαρής μορφής, μέχρι και περιπτώσεις κυστικής και συσφαιρωτικής ακμής

• 50% βελτίωση μετά την πρώτη συνεδρία θεραπείας

• 90% βελτίωση μετά από 4 συνεδρίες

• Επίδραση στα φαινόμενα μετά την ακμή: συμφόρηση και χρώση, ήδη κατά τη διάρκειατης θεραπείας της ακμής, χωρίς πρόσθετες επισκέψεις και συνεδρίες

• Ασφαλής και μη επίπονη θεραπεία

 

ΠΡΙΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3θεραπείες
ΠΡΙΝ ΜΕΤΑ την 1η θεραπεία

 Για να μάθετε εάν το πρόγραμμα ClearSkin θα είναι αποτελεσματικό στην περίπτωσή σας, εγγραφείτε για μια διαβούλευση μαζί μας στην κλινική.

Технология 

ΤεχνολογίαHarmony XL (Alma Lasers, Ισραήλ) ClearSkin, λέιζερEr : Glass 1540 nm,

Η διαδικασία ClearSkin εκτελείται χρησιμοποιώντας το πρώτο κλασματικό μη-αφαιρετικό λέιζερ Er : Glass με μήκος κύματος 1540 nm με ταυτόχρονη ψύξη επαφής και δημιουργία κενού.

 Το σύστημα ClearSkin στο HarmonyXL έχει πιστοποιηθεί από το FDA, το πιο αυστηρό όργανο αναθεώρησης στις ΗΠΑ για την ιατρική τεχνολογία, για τη θεραπεία όλων των τύπων ακμής. Αυτό αμέσως ανέδειξε το πρόγραμμα μεταξύ των πολλών συστημάτων λέιζερ που υπάρχουν στην αγορά της θεραπείας της ακμής. y XL (Alma Lasers  Israel) ClearSkin

ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ* θεραπείες

Наименование процедуры
Цена евро за процедуру
Лоб
100
Щёки
100
Декольте
100
Живот
200
Ягодицы
200
Спина
300
Комплекс (Лицо полностью) 
150

Lady Estetik - αποτρίχωση με λέιζερ και κοσμετολογία για την υγεία και την ομορφιά σας!

All rights reserved © 2017 ladyestetik.com.cy

Πάρτε έκπτωση