Συνδεθείτε στο κέντρο

Επιλέξτε ένα σαλόνι

  • Cyprus85, GEORGIOU A, GROUND FLOUR, SHOP 2 4048, POTAMOS GERMASOGEIAS Limassol, Cyprus 4048
    +357 97 653875
  • Cyprus 85, GEORGIOU A, GROUND FLOUR, SHOP 2 4048, POTAMOS GERMASOGEIAS Limassol, Cyprus 4048
    +357 97 653875

ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗ

ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑ

3D ΛΕΙΖΕΡ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΜΕ CLEARLIFT 4D LASER

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΜΕ LASER

ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗ

ΑΦΑΙΡΕΣΗ 5 ΕΤΩΝ ΜΕ 5 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

Αγαπητοί φίλοι και φίλες!

Εχει τουλάχιστον 15 χρόνια από τότε που αναπτύσσουμαστε μαζί σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου στον κόσμο της αισθητικής ιατρικής, έγιναν ριζικές αλλαγές, εφευρέθηκαν νέα φάρμακα και εξοπλισμός. Προσπαθούμε να ακολουθήσουμε τις παγκόσμιες τάσεις και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε νέες αποκλειστικές θεραπείες

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ?

Το Κέντρο Ομορφιάς   με Laser "Lady Estetik" σας προσφέρει μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών στον τομέα της αισθητικής κοσμετολογίας, στον πιο σύγχρονο εξοπλισμό παγκόσμιων ηγετών στον τομέα της ομορφιάς: ALMALASERS (Ισραήλ),   LPG (Γαλλία), BIO-THERAPEUTIC (ΗΠΑ) και πολλούς άλλους.

Για να λάβετε τις λεπτομερείς πληροφορίες στην ελληνική, αγγλική και ρωσική γλώσσα, καθώς και για να κλείσετε ραντεβού για δωρεάν διαβούλευση, μπορείτε να καλέσετε το 97653875   και e-mail:  ladyestetik@gmail.com   .

Όλοι οι επισκέπτες στον ιστότοπό μας που χρησιμοποιούν την υπηρεσία  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ έχουν την ευκαιρία να πάρουν ένα  20%   ΕΚΠΤΩΣΗ   σχετικά με την πρώτη θεραπεία   (βλ. τμήμα Προσφορές).

Οι θεραπείες για αποτρίχωση με λέιζερ, απολέπιση με λέιζερ, λίφτινγκ, αγγειακή αφαίρεση, φωτοανάπλαση , θεραπεία ακμής, αφαίρεση κηλίδων χρωστικής και πολλές άλλες εκτελούνται από τον πλαστικό χειρούργο Φαίδων Χριστοφή και άλλους ειδικούς με πολυετή εμπειρία.

Το κέντρο της κοσμετολογίας με λέιζερ "Lady Estetik" είναι εξοπλισμένο με καινοτόμο εξοπλισμό κοσμετολογίας, με τον οποίο ειδικευμένοι ειδικοί θα δώσουν έμφαση στην ομορφιά σας και θα λύσουν τα κοσμητικά προβλήματα του προσώπου και του σώματος, ώστε η υγεία και η ακτινοβολούσα ομορφιά σας να είναι σε αρμονία με την αιώνια νέα ανθισμένη ψυχή!

Κοσμετολογία με λέιζερ στην Κύπρο: η πορεία αναζωογόνησης. Το κέντρο της κοσμετολογίας με λέιζερ "Lady Estetik" παρουσιάζει τις πιο αποτελεσματικές και ασφαλείς διαδικασίες που δεν καλύπτουν απλά τα σημάδια γήρανσης του δέρματος, με τους ειδικούς της κοσμετολογίας λέιζερ να επεμβαίνουν αποτελεσματικά στο κυτταρικό επίπεδο ερχόμενοι αντιμέτωποι τις διαδικασίες γήρανσης.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

Οι τιμές μας διατίθενται για όλους

Είμαστε καινοτόμοι !

Lady Estetik - αποτρίχωση με λέιζερ και κοσμετολογία για την υγεία και την ομορφιά σας!

All rights reserved © 2017 ladyestetik.com.cy

Πάρτε έκπτωση