Συνδεθείτε στο κέντρο

Επιλέξτε ένα σαλόνι

  • Cyprus85, GEORGIOU A, GROUND FLOUR, SHOP 2 4048, POTAMOS GERMASOGEIAS Limassol, Cyprus 4048
    +357 97 653875
  • Cyprus 85, GEORGIOU A, GROUND FLOUR, SHOP 2 4048, POTAMOS GERMASOGEIAS Limassol, Cyprus 4048
    +357 97 653875

Αφαίρεση Τατουάζ με Λέιζερ

Αφαίρεση Τατουάζ με Λέιζερ

 

Η αφαίρεση τατουάζ με λέιζερ είναι μια αποτελεσματική και ασφαλής μέθοδος επίλυσης ενός προβλήματος. Το αποτέλεσμα είναι αισθητό μετά την πρώτη συνεδρία: η εικόνα γίνεται πιο χλωμή και η διαδικασία αφαίρεσης της χρωστικής από το δέρμα συνεχίζεται για αρκετές ημέρες μετά από κάθε συνεδρία. Δεν σχηματίζονται ουλές, οπότε μετά την ολοκλήρωση της πλήρους θεραπείας, το πρώην τατουάζ δεν θυμίζει τον παλιό εαυτό του.

 

Αφαίρεση τατουάζ με Q- SwitchedNd:YAGλέιζερ

(ιδιαίτερη προσοχή δεν είναι μια κινεζική συσκευή, μόνο το όνομα της μονάδας Q-SwitchedNd:YAG είναι κοινό)

Στα κέντρα μας , η προηγμένη κλασματικήτεχνολογία λέιζερ Q-Switched 1064/532 nm από την AlmaLasers (Ισραήλ)χρησιμοποιείται για την καταστροφή της χρωστικής κάτω από το δέρμα. Αυτή είναι η συσκευή λέιζερ νεοδυμίου της τελευταίας γενιάς, η οποία ενεργεί στη χρωστικήμε τολέιζερ Nd:Yag.

 

Η θεραπεία του λέιζερ βασίζεται στην αρχή της εκλεκτικής φωτοθερμόλυσης: τα μόρια χρωστικής απορροφούν το φως, θερμαίνονται, εκρήγνυνται και αποσυντίθενται σε μικρά σωματίδια, τα οποία βαθμιαία εξαλείφονται από το σώμα με φυσικό τρόπο. 

Η θεραπεία γίνεται με εξοπλισμό AlmaLasers(Ισραήλ)
Στο Q- SwitchedNd :YAG μπορείτε να ρυθμίσετε το μήκος και τη διάρκεια κάθε παλμού φωτός για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εξάλλου, κάθε τατουάζ έχει τα δικά του μεμονωμένα χαρακτηριστικά: το βάθος της χρωστικής, η σκιά, η πυκνότητα, ο βαθμό συνταγογράφησης. Επομένως, ο ακριβής αριθμός διαδικασιών μπορεί να προσδιοριστεί μόνο κατά τη διάρκεια της συνεδρίας και η προσέγγιση εξαρτάται από την περιοχή της εικόνας και τα χρώματα της.

 Πώς λειτουργεί η διαδικασία αφαίρεσης λέιζερ;

Πρώτον, ένας ειδικός πραγματοποιεί μιαοπτική επιθεώρηση του τατουάζ , συλλέγει μια αναμνησία (για να προσδιορίσει τις αντενδείξεις), προτείνει στον ασθενή να φορέσει ειδικά γυαλιά και να καθίσει σε μια άνετη καρέκλα. Η αναισθησία , κατά κανόνα, δεν απαιτείται. Η λειτουργία επιλέγεται αυστηρά ατομικά, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του τατουάζ.

 Σε κάθε συνεδρία, καταστρέφεται μόνο το ανώτερο στρώμα της χρωστικής ουσίας. Υπό την επίδραση των υψηλών θερμοκρασιών, η βαφή κυριολεκτικά αφρίζει και αυτό το μέρος του τατουάζ γίνεται αισθητά φωτισμένο. Αυτή η επίδραση διαρκεί αρκετά λεπτά, στη συνέχεια στο δέρμα υπάρχει μια ελαφρά ερυθρότητα και μια ξηρή μορφή κρούστας, η οποία κατεβαίνει για 1-2 εβδομάδες. Μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία 4-6 εβδομάδες αργότερα.

Δεν συνιστάται να κάνετε ηλιοθεραπεία τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν από τη συνεδρίας αφαίρεσης τατουάζ με λέιζερ . Είναι επίσης απαραίτητο να αποφύγετε την επίδραση του ηλιακού φωτός (και τις επισκέψεις στο σολάριουμ) μέσα σε ένα μήνα μετά τη συνεδρία για να αποφύγετε τη μελάγχρωση του δέρματος. Οι θερμικές διαδικασίες (σάουνα, σάουνα, ζεστό μπάνιο) δεν συνιστώνται τις πρώτες ημέρες.

Αντενδείξεις

Κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης ένας ειδικός καθορίζει τη σκοπιμότητα και την οικονομική προσιτότητα της αφαίρεσης τατουάζ με λέιζερ, λαμβάνοντας υπόψη τα μεμονωμένα χαρακτηριστικά του σώματος του ασθενούς. Ειδικότερα, η θεραπεία δεν διεξάγεται εάν ο πελάτης έχει ογκολογικές παθήσεις, φλεγμονώδεις διεργασίες ή μηχανική βλάβη στο δέρμα στην περιοχή θεραπείας.

Βίντεο

Lady Estetik - αποτρίχωση με λέιζερ και κοσμετολογία για την υγεία και την ομορφιά σας!

All rights reserved © 2017 ladyestetik.com.cy

Πάρτε έκπτωση